Jung schakelmateriaal

Al het Jung schakelmateriaal op één pagina. Heeft u een vraag over de toepassing of heeft u advies nodig over Jung schakelmateriaal? Neem dan contact op met de Elektriciteitswinkel klantenservice.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 233

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 233

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jung Schakelmateriaal

Jung is een Duits bedrijf, opgericht in 1912 en een hoogwaardige partner in schakelmateriaal. Met Jung Schakelmateriaal krijg je een A-merk. Jung staat bekend om haar prachtige design en vooruitstrevende techniek. De kernwaarden van Jung, liggen in dit verlengde. Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid bieden aan de consument. Veel Nederlandse huishoudens kiezen voor Jung Schakelmateriaal om deze redenen. 

Design - Jung Schakelmateriaal

Jung Schakelmateriaal is vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen en exclusieve materialen. Er is extra aandacht geschonken aan het design. U krijgt dan ook altijd een modern product, waar erg gelet is de look-and-feel. Voor elk type woning en voor verschillende doeleinden is er geschikt schakelmateriaal. Door de verscheidenheid in het assortiment zijn er bovendien voor elk segment mogelijkheden. 

Techniek - Jung Schakelmateriaal

Jung schakelmateriaal staat bekend om haar vooruitstrevende techniek. De drang om te innoveren en kwaliteit te blijven is een voortdurende drive. De materialen van Jung bestaan uit meerdere componenten, waardoor u een basiselement eenvoudig kunt combineren met verschillende andere elementen uit de serie. 

Stijlen - Jung Schakelmateriaal

Voor iedere woonstijl en kleur heeft Jung een creatief ontwerp, zowel voor een rustieke woonomgeving als een moderne inrichting. Met het brede assortiment zoals de AS500, LS990 en de CD500 heeft Jung nog meer schakelmateriaal waardoor uit altijd de juiste keuze kunt maken.

Meer informatie

Mocht u meer informatie wensen naar aanleiding van het Jung Schakelmateriaal dan kunt u onze klantenservice bereiken. Zij staan u te woord voor meer informatie.

Jung Schakelmateriaal