LED Verlichting

Hier vindt u alle LED Verlichting op één pagina. Heeft u een vraag over de toepassing of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de Elektriciteitswinkel klantenservice.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 37

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

LED Verlichting

LED verlichting, een duurzame oplossing om uw huis, kantoor of tuin de verlichten. Wist u bijvoorbeeld dat een LED-lamp gemakkelijk 50.000 uur mee gaat, maar een gloeilamp slechts 1.000 uur en een spaarklamp 5.000 uur? Daarnaast zet LED verlichting 90% om in energie en 10% om in warmte. Bij een gloeilamp is dit precies andersom waardoor deze erg heet kan worden. Naast duurzaam en energie efficiënt, is LED verlichting dus ook een stuk veiliger!

LED Verlichting in verschillende kleuren, kleurtempraturen en vermogen

Bij de Elektriciteitswinkel hebben wij LED verlichting in alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit een vermogen 1 tot 500 watt, hebben wij verschillende fittingen, lichtsterktes en –kleuren en kunt u zelfs de lichtstroom bepalen. Met onze handige filterstructuur kunt u eenvoudig uw gewenste product vinden. Weet u niet welk product voor u geschikt is of ontvangt u liever persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord zowel telefonisch: 0252-514235 als via de e-mail: info@elektriciteitswinkel.nl.

Waarom elektriciteitswinkel?

Bent u op zoek naar LED verlichting dan bent u bij de elektriciteitswinkel aan het juiste adres. Van gewone lampen tot spot verlichting en van noodverlichting tot buitenverlichting, wij hebben het allemaal. Bovendien hebben wij reeds 25 jaar ervaring in de elektrotechniek waardoor installatie op locatie mogelijk is. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Voor vragen zijn wij dan ook telefonisch bereikbaar op 0252-514235 en via de e-mail: info@elektriciteitswinkel.nl. Onze webwinkel is zo ingericht dat u gemakkelijk en snel uw producten kunt vinden en afrekenen middels diverse betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, VISA en Mastercard. Mocht u een product hebben aangeschaft wat achteraf toch niet naar wens is, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Komt u het product liever Tot slot beoordelen onze klanten onze service met een 8,5. Dus bent u op zoek naar LED verlichting, Elektriciteitswinkel helpt u verder!