Privacyverklaring

Wij hebben uw gegevens nodig zodat we uw bestelling kunnen bezorgen. We vragen zo minimaal als mogelijk aan gegevens uit en gaan hier zorgvuldig mee om. We bewaren ze veilig. Waarom we uw gegevens nodig hebben en wat we ermee doen, kunt u teruglezen in deze privacyverklaring. We vinden het belangrijk dat u dit weet en raden u aan om deze verklaring goed te lezen.

Wie zijn wij?

Elektriciteitswinkel.nl is een bedrijf dat wordt gerund door de 2 gebroeders Marijnus. Marc is elektricien en Stephan is van huis uit jurist.

Waarom verwerken wij uw gegevens?

Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij gegevens van u nodig, waaronder persoonsgegevens begrepen. Soms werken wij samen met andere bedrijven (bijvoorbeeld om de post bij u te bezorgen). Wij houden ons hierbij aan de vereisten die de wet – de Algemene Verordening Gegevensverwerking – stelt. Wij:

- Verwerken uw gegevens zo minimaal als mogelijk. Wij vragen alleen om algemene persoonsgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en betaalgegevens.

- Gebruiken uw persoonsgegevens alleen om u goed van dienst te kunnen zijn en om ervoor te zorgen dat uw bestelling bij u aankomt.

- Vragen toestemming als dit nodig is. Wij gebruiken bijvoorbeeld uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden van acties en de ontwikkeling van de website als u daar toestemming voor hebt gegeven. Ook als u een recensie schrijft, staat het u vrij om uw naam of andere informatie toe te voegen. Uiteraard zijn wij wel benieuwd naar uw mening!

- Geven uw persoonsgegevens niet door aan derden, tenzij dit nodig is om u goed van dienst te kunnen zijn of als de wet dit verplicht. Wij gebruiken uw persoonsgegevens dus niet voor commerciële doeleinden en verkopen uw gegevens niet door aan derden. - Hebben passende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen en eisen dit ook van de partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.

- Respecteren uw recht op privacy en kunnen op verzoek de bij ons bekende persoonsgegevens aan u doen toekomen, corrigeren of verwijderen. Wij reageren zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen een week, op uw verzoek. Wij houden ons hierbij aan de wet.

Waarom maken wij gebruik van cookies?

Cookies zijn kleine stukjes digitale informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De cookies die wij gebruiken hebben wij nodig voor de technische werking van onze website en uw gebruiksgemak. De cookies onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Met cookies worden ook uw surfgedrag en voorkeuren bijgehouden. Zo kunnen wij onze dienstverlening aan u verbeteren. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Elektriciteitswinkel geen cookies ontvangt. Daarnaast kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Contact

Als u naar aanleiding van deze verklaring vragen hebt horen wij die uiteraard graag. U kunt ons bereiken via info@elektriciteitswinkel.nl, via 0252-514235 of via het kopje ‘contact’ op onze website. Autoriteit persoonsgegevens Wij helpen u graag verder als u klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mochten wij er desondanks niet uitkomen, dan hebt u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.