Hier vindt u de beste rookmelders op één pagina. Wilt u een rookmelder kopen en heeft u hier een vraag over? Of u heeft advies nodig over onze koppelbare rookmelders? U kunt hier contact opnemen met de Elektriciteitswinkel klantenservice.

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Rookmelder kopen

Een rookmelder kopen om uzelf te beschermen. De rookmelders waarschuwen u, bijvoorbeeld als u slaapt, dat er rookontwikkeling is. Een rookmelder kan levens redden. Hoe eerder u een signaal krijgt van eventuele rook, des te meer tijd u heeft om uzelf, uw medebewoners en uw woning veilig te stellen. De rookmelder detecteert de rook nog voordat u dit doet. U kunt met een rookmelder uw leven redden wanneer er brand uitbreekt. Het is niet aan te raden een huis zonder rookmelder te hebben.

We hebben elk soort rookmelders in het assortiment. Zo hebben we koppelbare rookmelders, zoals de 'Hager TG501A Rookmelder'. Koopt u er meerdere, dan vormen ze een koppelbaar setje. Het verschilt per soort rookmelders of ze bedraad of draadloos koppelbaar zijn. Bovendien is er verschil in de stroomtoevoer. Je hebt een rookmelder op netstroom en een rookmelder die werkt op alkaline of lithium batterijen.

Wees veilig als er brand uitbreekt: Koop een rookmelder op netstroom of op lithium batterijen!

Rookmelders plaatsen

De rookmelders zijn gemakkelijk te plaatsen aan het plafond. De rookmelders werken op batterijen en hebben daardoor geen externe stroomvoorziening nodig. De batterijen gaan in een rookmelder ongeveer een jaar mee, waarna u een luid alarmsignaal krijgt dat de batterijen bijna op zijn. De Hager TG500A rookmelder heeft wél de mogelijkheid om aangesloten te worden op netstroom. De EI 166RF is voorzien van lithium batterijen. Deze gaan meer jaar mee dan die op normale batterijen. Dit verschil is per soort rookmelders verschillend. De El edities beschikken voornamelijk over lithium batterijen.

Soort rookmelders

Er zijn verschillende soorten rookmelders. Zoals eerder al vermeld werd, zit er verschil in rookmelders inclusief lithium batterijen of standaard alkaline batterijen. Elektriciteitswinkel beschikt ook over optische rookmelders. Bij een optische rookmelders een lichtbundeltje uitgezonden en door een lichtgevoelige cel opgevangen. Als zich rook in het lichtbundeltje bevindt, zal het licht deels verstrooid of geabsorbeerd worden. De rookmelder detecteert dit en geeft een alarm af. Een ionisatiemelder zal bij een direct uitslaande brand eerder alarm geven. Het merendeel van de branden, vooral in woningen, ontstaan echter vanuit een smeulende brand die zich vervolgens tot een grote open brand kan ontwikkelen. Een optische rookmelder zal een beginnende smeulbrand eerder detecteren dan een ionisatiemelder en dus eerder een luid alarmsignaal afgeven.

Bij de keuze kunt u kiezen tussen een rookmelder die werkt op batterijen of een rookmelder op netstroom. U kunt contact opnemen mocht u hier meer informatie over willen. De beste rookmelder of beste rookmelders voor uw woning/pand kunt u bij ons verkrijgen. Een huis zonder rookmelder is door de lage investering niet verstandig. 

✓ Alleen de beste rookmelders  Luid Alarmsignaal  Lithium batterijen
✓ Rookmelder op netstroom ✓ Optische rookmelders ✓ Koppelbare rookmelders

Waarom elektriciteitswinkel?

Bent u op zoek naar rookmelders dan bent u bij de elektriciteitswinkel aan het juiste adres. Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in de elektrotechniek, waardoor installatie op locatie mogelijk is. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Voor vragen zijn wij dan ook telefonisch bereikbaar op 0252-514235 en via de e-mail: info@elektriciteitswinkel.nl. Onze webwinkel is zo ingericht dat u gemakkelijk en snel uw producten kunt vinden en afrekenen middels diverse betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, VISA en Mastercard. Mocht u een product hebben aangeschaft wat achteraf toch niet naar wens is, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Tot slot beoordelen onze klanten onze service met een 9,1. Dus wilt een u rookmelder kopen, Elektriciteitswinkel helpt u verder! U kunt hier contact opnemen.

Veel gestelde vragen

Heeft u nog vragen omtrent een rookmelder kopen? Heeft u op een andere manier hulp nodig? Ook voor veel gestelde vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0252-514235 en via de e-mail: info@elektriciteitswinkel.nl.