Stekkerdoos kopen

Stekkerdoos kopen - Elektriciteitswinkel.nl

U wilt een stekkerdoos kopen? Hier vindt u alle stekkerdozen op één pagina. Heeft u een vraag over de toepassing of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de Elektriciteitswinkel klantenservice.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Stekkerdoos kopen

Een stekkerdoos kopen doet u gemakkelijk bij de Elektriciteitswinkel. Met een stekkerdoos zorgt u voor extra stopcontacten. Deze zijn ideaal voor gebruik rondom uw computer, tv of andere huishoudelijk apparaten. Dit zijn meestal de plekken waar er meerdere elektrische apparaten bij elkaar staan. Onze stekkerdozen bieden hier de ideale oplossing voor. Met een contactdoos heeft u de mogelijkheid om het tekort aan aansluitingen op te lossen.

Welke stekkerdoos is geschikt?

Er zijn verschillende soorten contactdozen. Hierdoor lijkt het alsof stekkerdozen kopen een lastige taak is. Dit valt echter best wel mee als je de verschillende mogelijkheden weet.

Het aantal aansluitingen kan verschillen. Zo kan het in bepaalde situaties handiger zijn om een stekkerdoos met vijf aansluitingen te hebben. Bijvoorbeeld achter een televisie waar er een DVD-speler, console, telefoon en een router staat. In andere situaties kan een stekkerdoos met minder aansluitingen voldoen.

Een andere toepassing die sommige stekkerdozen hebben is een stand-by knop. Die functie kan geschikt zijn wanneer u in één keer alle aansluitingen uit wilt zetten. 

Tot slot kan er nog een verschil zitten in de beschikking van een randaarde. Een rondaarde zorgt ervoor dat mocht er een defect aan het apparaat ontstaan, het apparaat zelf niet onder spanning komt te staan. De geleid de spanning weg naar het aardpunt in huis.

Waarom een stekkerdoos kopen bij Elektriciteitswinkel?

Bent u op zoek naar stekkerdozen dan bent u bij de elektriciteitswinkel aan het juiste adres. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Voor vragen zijn wij dan ook telefonisch bereikbaar op 0252-514235 en via de e-mail: info@elektriciteitswinkel.nl. Onze webwinkel is zo ingericht dat u gemakkelijk en snel uw producten kunt vinden en afrekenen middels diverse betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, VISA en Mastercard. Mocht u een product hebben aangeschaft wat achteraf toch niet naar wens is, kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Tot slot beoordelen onze klanten onze service met een 9,1. Dus stekkerdozen kopen doet u hier!

Elektriciteitswinkel helpt u graag verder.