Waterdicht stopcontact - WCD Hager Berker

Hier vindt u alle waterdichte stopcontacten van Hager Berker op één pagina. Heeft u een vraag over de toepassing van de WCD Hager Berker of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met de Elektriciteitswinkel klantenservice.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina

Waterdicht stopcontact

U bent hier aan het goede adres voor waterdichte stopcontacten. Wij verkopen onder andere waterdichte stopcontacten van het merk Hager Berker. Deze stopcontacten zijn uitermate geschikt voor buiten. U kunt deze stopcontacten bijvoorbeeld gebruiken in uw tuin.

WCD Hager Berker waterdichte stopcontacten

Berker is in 2010 overgenomen door Hager, waardoor de kwaliteitswaterdichte stopcontacten een nieuwe gecombineerde naam heeft gekregen: WCD Hager Berker. Het schakelmateriaal bestaat uit diverse standaard en luxe series, prachtig design en functionele series.

WCD Hager Berker Assortiment

De schakelaars van het Hager Berker assortiment zijn geselecteerd vanwege de diverse mogelijkheden die deze producten bieden. Zo vindt een verticale tweevoudige opbouw, maar ook een twee of drievoudige horizontale opbouwrand. Precies voor de juiste behoefte.

Meer informatie

Mocht u meer informatie wensen naar aanleiding van de waterdichte stopcontacten van Hager en Berker dan kunt u onze klantenservice bereiken. Zij staan u te woord voor meer informatie.